"Na het lezen van het boek Kernvisie methode zijn wij terechtgekomen op jouw site. Dacht gelijk dit is waar we naar op zoek zijn. Na het eerste gesprek waren we gelijk enthousiast.
Je kwam betrokken, zorgzaam en heel kundig over, onze zoon voelde zich eindelijk begrepen.
Je luistert goed naar kind en ouders, helpt bij onze vragen te zoeken naar een oplossing.
De manier waarop je met onze zoon omgaat vindt hij heel prettig. Onze zoon is zo gegroeid, we zagen al heel snel resultaat en na 4 maanden is er op school een hele duidelijke vooruitgang te zien. Het is echt anders doen en dan lukt het wel, het geeft weer zelfvertrouwen en hij zit beter in zijn vel! Gea bedankt voor de fantastische hulp."

 

Onze dochter van 15 heeft altijd wel moeite gehad met het huidige schoolsysteem. Op de basisschool lukte het allemaal nog wel, maar op de middelbare school liep ze toch vast. Niet omdat ze het niet kon, maar omdat haar manier van denken en leren net wat anders is dan hoe het op school wordt aangeboden en wordt verwacht. Hierdoor had ze wel eens het idee dat ze dom was.

Zelf was ik al "fan" van de Kernvisie methode. Zodoende hebben we contact gezocht met Gea. De klik was er gelijk en onze dochter vond het heel fijn dat er eindelijk iemand was die haar begreep. Gea voelt goed aan wat nodig is en speelt hierop in. Ook legt ze alles rustig en duidelijk uit.  

De dingen die nog niet zo goed gingen zijn geoefend en dat wat wel goed ging is zo gelaten. Onze dochter heeft de zeer praktische tips, zowel voor het leren als voor de vermindering van de prikkels, gebruikt en is nu over naar 4 havo. En nu weet ze ook dat ze echt niet dom is!

 

Door de Covid-19 werd duidelijk dat mijn zoon innerlijk vastliep met rekenen. Ik ontdekte de Kernvisie Methode, een methode die via beeld opgenomen wordt door het kinderbrein in plaats van enkel stampen in je hoofd. Bij het eerste contact met Gea was er gelijk een goede klik, wat voor mijn zoon een voorwaarde is om samen te kunnen werken.
Na de eerste paar keer de Kernvisie Methode toe te passen op taal, kwam rekenen aan bod. Het oefenen was best lastig voor mijn zoon omdat het automatiseren bij hoogbegaafde kinderen geen vanzelfsprekendheid is. Door de maatwerk die Gea levert en de afwisseling in oefenen heeft mijn zoon het rekenen beter onder de knie gekregen. Mijn zoon had een hekel aan het oefenen, toch kijkt hij positief op deze periode terug. Hartelijk dank!

 

De eerste keer dat we bij Gea kwamen met onze zoon voelde het meteen erg vertrouwd.

Ze is makkelijk en rustig in de omgang met onze zoon. Onze zoon kan moeilijk stil zitten en Gea bedenkt meteen een oefening die hij kan doen in combinatie met bewegen! Heel fijn.

Ook de opdrachten die we mee kregen naar huis waren duidelijk en goed uit te voeren en bij vragen konden we altijd contact leggen met Gea. (En altijd snel bericht terug).

Onze complimenten voor jou, ga zo door! En mochten we in de toekomst nog weer hulp nodig hebben weten we je te vinden!

Heel erg bedankt voor de goede zorgen!